Aktualności

TEATR DLA STUDENTÓW w maju

W maju studenci mogą wybierać spośród siedmiu tytułów, są wśród nich Księgi Jakubowe Tokarczuk oraz Jak być kochaną Brandysa.

Deklaracja dostępności

Deklaracja dostępności Teatru Narodowego

„Fredro. Rok Jubileuszowy” na 30. Międzynarodowym Festiwalu Sztuk Przyjemnych i Nieprzyjemnych w Łodzi

Fredrę. Rok Jubileuszowy w reżyserii Jana Englerta pokażemy 18 i 19 kwietnia na 30. Międzynarodowym Festiwalu Sztuk Przyjemnych i Nieprzyjemnych w Łodzi.

Repertuar kwietniowy

Zapraszamy na premierę Gry snów Strindberga w reżyserii Sławomira Narlocha. Ponadto, wśród kwietniowych propozycji – Mickiewiczowskie Dziady i Dekalog Kieślowskiego i Piesiewicza.

Zmiana w repertuarze kwietniowym

Uprzejmie informujemy o zmianie w repertuarze kwietniowym. W dniach 27 i 28 kwietnia w miejsce spektaklu Kordian zostaje wprowadzony spektakl Fredro. Rok Jubileuszowy.

TEATR DLA SENIORÓW w kwietniu

Kwietniowa oferta promocyjna dla seniorów obejmuje pięć tytułów, wśród propozycji są Szekspirowski Wieczór Trzech Króli oraz Twórcy obrazów Enquista.

TEATR DLA STUDENTÓW w kwietniu

W kwietniu zapraszamy studentów do skorzystania z promocji na pięć tytułów, wśród których są Maria Stuart Schillera oraz Tchnienie Macmillana.

„Duszyczka” – wspomnienie

30 stycznia 2024 mija 20 lat od premiery Duszyczki Różewicza w reżyserii Jerzego Grzegorzewskiego. Aktorzy opowiadają o pracy nad przedstawieniem – zapraszamy do obejrzenia filmowego zapisu wspomnień.

„Fredro. Rok Jubileuszowy” – recenzje po premierze

Recenzje po premierze widowiska Fredro. Rok Jubileuszowy w reżyserii Jana Englerta.

Recenzje po premierze „Czekając na Godota”

Recenzenci i teatralni blogerzy dzielą się swoimi opiniami o spektaklu Czekając na Godota Samuela Becketta w reżyserii Piotra Cieplaka.

Korzystając z serwisu internetowego Teatru Narodowego akceptujesz zasady Polityki prywatności oraz wyrażasz zgodę na używanie plików cookie. Plik cookie możesz zablokować za pomocą opcji dostępnych w przeglądarce internetowej. Aby dowiedzieć się więcej na temat cookie, kliknij tutaj